Communicatie

Wij verzoeken je om in publicaties en berichtgeving over je project(en) te vermelden dat dit mede mogelijk is gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie en Fonds Soziokultur en het logo van Jonge Kunst hierbij te plaatsen.

Logo


Logo Jonge Kunst (jpg versie)

Tekst bij logo
Bij het logo gebruik je de volgende standaardzin:
Dit project is mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie en Fonds Soziokultur. Beide fondsen werken samen in het uitwisselingsprogramma ‘Jonge Kunst’. Met dit programma stimuleren we Duitse en Nederlandse culturele organisaties om vernieuwende projecten op te zetten op het gebied van actieve cultuurpartiicipatie.

Houd ons op de hoogte met beeld en verhaal
Wij besteden in onze media ook graag aandacht aan jouw project(en). Naast een eigen website, YouTube kanaal, Facebookpagina en Twitter account beschikt het Fonds over een online magazine waarop ruimte is voor artikelen, interviews en video- en fotoverslagen. Wij ontvangen hiervoor graag suggesties en/of materiaal (foto’s, film, persbericht, flyer, poster) van u. Dit kun je sturen naar Nancy Scheeve, communicatieadviseur bij het Fonds.

Als je ons materiaal toestuurt gaan we ervan uit dat we dit mogen gebruiken voor onze communicatie-uitingen (zoals nieuwsbrief, publicaties, jaarverslagen, website, online magazine en sociale media). Als hier restricties aan zitten, vermeld dit dan in je e-mail.

Verplichtingen
In de Communicatiehandreiking Jonge Kunst  vind je alles wat je moet weten over de communicatie en de verplichtingen die hierbij horen. Lees deze goed door.

Vragen?
Heb je over de communicatie nog vragen, neem dan contact op met Nancy Scheeve.

Meest gelezen