Wint jouw gemeente de BNG Bank Cultuurparticipatieprijs

Prijs tijdens iktoon-maand
Dit jaar wordt tijdens de iktoon-maand voor het eerst de BNG Bank Cultuurparticipatieprijs uitgereikt aan de gemeente die zich het meest onderscheidt op het gebied van cultuurparticipatie. Met projecten, organisaties of initiatieven die een bijzondere of stimulerende rol vervullen in hun omgeving en die aansluiten bij het gemeentelijk beleid.

De prijs zet goede voorbeelden van gemeenten in de spotlights. De winnende gemeente ontvangt € 15.000,- en het predicaat Beste Cultuurparticipatie Gemeente van Nederland.

Gemeente aanmelden
Doe je mee? Aanmelden kan tot 15 april 2018, als gemeente, organisatie of individu. De winnaar wordt op 26 juni bekend gemaakt tijdens het VNG jaarcongres.

Meld je aan via iktoon - BNG Bank Cultuurparticipatieprijs.

Meer informatie: info@iktoon.nl

Iktoon vindt in 2018 voor de derde keer plaats en maakt in heel Nederland culturele organisaties, verenigingen, vakdocenten en amateurkunstenaars en wat zij bijdragen aan individu en maatschappij zichtbaar. Afgelopen jaar toonden 78.000 kunstenaars verspreid over 130 gemeenten wat zij in huis hebben! Iktoon wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie en het VSB Fonds.

Voorbeeld header 2