Twee nieuwe regelingen cultuurparticipatie

Ben jij een cultuurmaker en wil je aan de slag met een project dat buiten de gebaande paden treedt? Ga je een bijzondere samenwerking aan, of op eigentijdse manier werken aan de (door)ontwikkeling van actieve cultuurparticipatie? Dan heeft het Fonds twee nieuwe regelingen die wel iets voor jou zijn!

Cultuurmakers van nu
Deze regeling richt zich op kleinschalige en vernieuwende projecten op het vlak van actieve cultuur- of erfgoedparticipatie in de vrije tijd. Denk bijvoorbeeld aan een verrassende samenwerking, een experimentele aanpak of een bijzondere cross-over. Cultuurmakers die samen vorm geven aan een project kunnen een aanvraag indienen. En je hoeft hiervoor geen stichting of vereniging te zijn. Al mag dat natuurlijk wel. Binnen deze regeling kan je tot € 5000,- aanvragen. Meer weten? Kijk dan op de subsidiepagina van Cultuurmakers van nu.

Maakruimte voor cultuur
Met deze regeling stimuleert het Fonds voor Cultuurparticipatie de (door)ontwikkeling van eigentijdse vormen van actieve cultuurparticipatie door samenwerkingsprojecten van organisaties en cultuurmakers te ondersteunen. Maakruimte voor cultuur richt zich op projecten die in het nu en in de toekomst aansluiten bij de ideeën, behoeften en mogelijkheden van cultuurmakers binnen cultuurparticipatie en erfgoedbeoefening, in al hun diversiteit. Binnen deze regeling kan je tussen de € 5000,- en € 25.000,- aanvragen. Kijk voor alle info op de subsidiepagina van Maakruimte voor cultuur.

Interesse?
Herken jij jezelf in een van bovenstaande omschrijvingen, of wil je juist meer weten over de verschillende mogelijkheden? Je mag ons altijd bellen of mailen. Dat kan via 030 - 233 60 30 of stuur een mailtje naar Jeroen van Dijk.

Voorbeeld header 2