Samenwerken met Duitsland? Kom naar Meet & Match

Fonds Soziokultur en Fonds voor Cultuurparticipatie organiseren in aanloop naar de subsidieregeling Nederland-Duitsland Jonge Kunst 2020 op 25, 26 & 27 september 2019 een Meet & Match in Dortmund.

Tijdens deze bijeenkomst stellen we culturele organisaties uit Nederland en Duitsland in de gelegenheid kennis uit te wisselen en projectplannen te ontwikkelen op het gebied van actieve cultuurparticipatie. Ook als je al eerder deelnam aan een Meet & Match of subsidie ontving, ben je welkom. 

Voor alle doelgroepen
Eerder was deze regeling alleen gericht op jongeren. Vanaf vorig jaar hebben wij de subsidiemogelijkheden uitgebreid naar gezamenlijke culturele projecten voor alle doelgroepen. Voorop blijft staan dat het moet gaan om vernieuwende voorbeeldstellende projecten voor, door en met de deelnemers zelf. Dus heb je altijd al met een Duitse partner samen willen werken en samen een project willen ontwikkelen, dan is dit je kans.

Aanmelden Meet & Match
Deze Meet & Match is bedoeld om Duitse en Nederlandse organisaties te inspireren en aan te moedigen met elkaar een project te starten. Het interactieve programma geeft de mogelijkheid om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en eerste projectideeën te ontwikkelen.

Je kunt je tot 19 juli aanmelden via deze link. Op basis van je motivatie maken we een selectie. Er is plek voor 10 Nederlandse deelnemers. Deelname is gratis (reis- en verblijfskosten worden tevens vergoed).

Meer over het programma en praktische informatie vind je in de uitnodiging:

Uitnodiging Meet & Match 2019 Nederland-Duitsland

Tips en inspiratie
Alvast tips en inspiratie opdoen voor samenwerking met een Duitse collega? Lees het op ons magazine.

Voorbeeld header 2