Regeling Internationale samenwerking open

Vanaf vandaag kan je aanvragen bij onze regeling Internationale samenwerking. Met deze subsidieregeling krijg je de kans samen te werken met een of meerdere partners in het buitenland en deze ervaringen te delen met het Nederlandse veld. Zo kan je samen op zoek naar nieuwe kennis, mogelijkheden of netwerken die jou en de buitenlandse partner verder brengen. Nog op zoek naar partners? Daarvoor bieden we een extra mogelijkheid aan binnen de regeling. Je kan namelijk ook een kleinere ontwikkelsubsidie aanvragen, om een mogelijke partner ter plaatse op te zoeken en te verkennen wat de samenwerkingsmogelijkheden zijn. De regeling is voor zowel cultuurparticipatie- als cultuureducatieprojecten.

De regeling is vanaf nu doorlopend open, met een totaal budget van €1.000.000. Naast culturele instellingen zonder winstoogmerk kunnen voor deze regeling ook zelfstandige professionals in cultuureducatie en -participatie met minimaal 5 jaar relevante ervaring aanvragen. De subsidie bedraagt maximaal € 25.000 voor een samenwerksubsidie en € 7.500 voor een ontwikkelsubsidie. Alle informatie, de regeling en aanvraagmogelijkheden staan op de subsidiepagina.

Voor bestaande, of nog te maken netwerken, voor het uitwisselen van kennis en ervaring en voor internationale samenwerkingen. Deze subsidieregeling biedt allerlei kansen op het gebied van cultuurparticipatie, of cultuureducatie.

Voorbeeld header 2