Regeling Archeologieparticipatie open

Vanaf nu kun je een aanvraag doen bij de subsidieregeling Archeologieparticipatie. Met deze regeling stimuleren we het beoefenen, beleven en ervaren van archeologie en/of gebruik je archeologie als bronmateriaal.

Waar kun je aan denken?
Projecten die het aantal vrijwilligers in de archeologie vergroten. Of projecten waarbij mensen actief meedoen en archeologie meebeleven. Maar het kan ook zijn dat je iets creatiefs maakt met archeologie als bronmateriaal.

Aanvragen
De subsidie bedraagt minimaal € 1.000,- en maximaal € 25.000,- per project. Aanvragen kan tot en met 18 december 2020 of tot het budget (€ 900.000) op is.
Heb jij een project dat archeologieparticipatie bevordert? Hier vind je alle informatie over de regeling Archeologieparticipatie en de aanvraagmogelijkheden.

Meer subsidiemogelijkheden
Naast Archeologieparticipatie hebben we op dit moment ook regelingen voor Immaterieel Erfgoed en Creatief gebruik digitaal erfgoed door jongeren. Kijk voor de mogelijkheden op de subsidiepagina's. We zijn ook nog bezig met het onderwerp: ondersteuning van erfgoedvrijwilligers. 

 

 

Foto: Pluimfotografie voor Werelderfgoed Schokland

Voorbeeld header 2