Met muziek naar muziektheater

Op 14 augustus betalen kinderen hun theaterkaartje voor de Kinderen voor Kinderen Musical 'Waanzinnig Gedroomd' in het DeLaMar Theater, niet met geld, maar met oude muziekinstrumenten.

De muziekinstrumenten worden ingezameld voor de projecten van ‘Kinderen Maken Muziek’, een programma van het Fonds voor Cultuurparticipatie en het Oranje Fonds. De musical sluit hiermee de nationale inzamelingsactie van muziekinstrumenten af, die zij in januari dit jaar begonnen in samenwerking met het Instrumentendepot Leerorkest. Om te kunnen betalen met een oud muziekinstrument moet een speciaal muziekinstrumentkaartje voor de kinderen worden gereserveerd. Informatie hierover is te vinden op de site van Waanzinnig Gedroomd.

De muziekinstrumenten worden ingezameld voor Kinderen Maken Muziek, dat op verzoek van Koningin Máxima werd opgericht. Zij steunen projecten die kinderen uit alle bevolkingsgroepen de kans geven een muziekinstrument te leren bespelen. Veel projecten hebben een tekort aan instrumenten. Duik dus de zolder of schuur in, vraag rond bij familie en vrienden en kom genieten van deze leuke musical, terwijl je bijdraagt aan muziekonderwijs voor iedereen!

Voorbeeld header 2