Impuls muziekonderwijs: langer open tot budget bereikt

Impuls muziekonderwijs: langer open tot budget bereikt.

Gezien het goede nieuws vanuit het ministerie van OCW dat er € 5 miljoen extra budget beschikbaar is voor de Impuls muziekonderwijs, wordt de derde aanvraagronde verlengd tot het budget bereikt is (uiterlijk 29 juni). Hiermee hebben scholen die hun muziekonderwijs willen verbeteren en vanaf aankomend schooljaar daarmee aan de slag willen, nog de mogelijkheid om subsidie aan te vragen

Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, totdat het budget bereikt is. Om te zorgen dat scholen genoeg tijd hebben om hun plannen te implementeren voor volgend schooljaar, blijft deze ronde tot en met uiterlijk 29 juni open. Wanneer het budget eerder op is, sluit de Impuls muziekonderwijs ook.

We zijn erg blij met de grote aandacht en de mogelijkheid om deze ronde twee keer zoveel scholen te kunnen ondersteunen dan origineel mogelijk was. Op dit moment maken al ruim 1.000 scholen gebruik van een subsidieregeling en dat wordt uitgebreid naar 1.600 scholen. Ga dus snel naar de pagina van de Impuls muziekonderwijs en vraag aan voor jouw school!

Voorbeeld header 2