Deelnemers gezocht voor TANDEM Community & Participation

Gezocht: nieuwe groep cultuurmanagers uitgenodigd om deel te nemen aan Tandem Community & Participation.

Het Fonds voor Cultuurparticipatie is partner in dit programma dat richt zich op cultuurmanagers uit Nederland, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk die werkzaam zijn in het veld van community arts, amateurkunst en cultuureducatie.

Het TANDEM programma bevat een intensief jaar bestaande uit werkbezoeken bij de partnerinstelling, een gezamenlijk pilot project, peer-to-peer workshops, input van experts, studiebezoeken en netwerken. Het doel is het vormen van een groeiend internationaal netwerk met een duurzame uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van community arts, amateurkunst en cultuureducatie.

Aanmelden

Op www.tandemexchange.eu is het aanmeldformulier te downloaden. Aanmelden kan tot 28 februari 2016. Binnen twee weken wordt bekend gemaakt welke deelnemers zijn toegelaten tot het programma.

Meer informatie is te vinden op de website van TANDEM.

Deelneemster Titia Bouwmeester over TANDEM

Titia Bouwmeester, artistiek leider van 5eKwartier, neemt in 2015 deel aan TANDEM. LKCA interviewde Titia over haar project met tandemparter Nathalia Eernstman van Encounters. Samen met vissers, zeelui en kustbewoners van Cornwall maakten ze Stormsongs, een muzikale performance bij windkracht 10. Lees haar ervaringen op ons magazine. 

 

Voorbeeld header 2