Cultuureducatie op de NOT

Creatief in het onderwijs!
Cultuureducatie op de NOT
24 t/m 28 januari – Jaarbeurs Utrecht

Kinderen die met plezier hun verbeeldingskracht, waarnemingsvermogen en communicatieve vaardigheden ontwikkelen. Handig in deze 21ste eeuw! Cultuuronderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen en het ontwikkelingen van belangrijke vaardigheden. Om dit te stimuleren bestaat sinds 2013 het landelijke programma Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK), dat de samenwerking tussen scholen en culturele instellingen en de deskundigheid van leerkrachten en vakdocenten bevordert en bijdraagt aan het ontwikkelen van doorlopende leerlijnen. CmK wil hiermee zorgen dat leerlingen tijdens hun hele basisschooltijd in aanraking komen met muziek, dans, tekenen, toneel en erfgoed. Hierdoor leren zij om hun creatieve vaardigheden te gebruiken om problemen op te lossen en antwoorden te vinden.

Cultuureducatie met Kwaliteit is dit jaar groots aanwezig op de NOT. In onze stand kunt u informatie vinden over de verschillende projecten en organisaties in uw regio. Ter inspiratie, of als eerste kennismaking voor de toekomst! Daarnaast geven we elke dag miniworkshops in onze stand. Kom dus langs op de NOT en spreek met ons over de mogelijkheden voor cultuuronderwijs bij jou op school en kijk eens wat er kan. Wil je graag meemaken wat er nou zo bijzonder is aan cultuureducatie? Zet dan een Virtual Reality bril op en begeef je middenin een cultuurles! Genoeg te zien, doen en beleven dus op het gebied van Cultuureducatie op de NOT.

NOT
De NOT bestaat sinds 1963 en is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari 2017 opent de beurs haar deuren in de Jaarbeurs in Utrecht. Onderwijsprofessionals kunnen hier vijf dagen lang terecht voor inspiratie, de nieuwste trends en ontwikkelingen, diverse leuke activiteiten, workshops, presentaties, begeleide innovatieroutes en diverse optredens. Het uitgebreide programma is zoals elke editie nauwkeurig samengesteld in samenwerking met de adviesraad en het onderwijspanel.

Inschijven (gratis)

Info
CmK Standnummer: 10.F040. Meer info

Voorbeeld header 2