New Skool Rules

17 Mei 2019

Driedaagse internationale conferentie, met seminars, concerten, afterparties, een modeshow en speeddatesessions. Ook wij zijn erbij! 

Stichting Epitome Entertainment organiseert deze muziekconferentie o.a. om nationaal en internationaal meer kennis over de Urban muziekindustrie te verspreiden, maar ook om netwerken aan elkaar te koppelen.

Ook bij deze editie is er speciale aandacht voor de ontwikkelingen binnen deze kunststroming in Nederland. Nadat in de laatste paar jaren zo’n beetje alle belangrijke muziekprijzen (Edison voor beste Album, Popprijs bij Eurosonic, Buma Awards etc.) gewonnen zijn door Urban acts, mag je ondertussen constateren, dat dit een serieuze kunstvorm is en dat deze kunstvorm breed wordt gewaardeerd onder jongeren. Daarnaast is Urban Muziek in 2017 ook opgenomen in het muziekadvies van de landelijke Raad van Cultuur als serieuze professionele muziekstroming, naast o.a. klassieke muziek, wereldmuziek, popmuziek en jazz. Zowel Fonds Podiumkunsten als Fonds voor Cultuurparticipatie hebben specifieke regelingen voor Urban Arts talent in de brede zin van het woord.

Giovanni Campbell, programma adviseur bij het Fonds voor Cultuurparticipatie is ook aanwezig. Hij zal vertellen over onze urban arts talent regeling en deelnemen aan een panelgesprek over de ontwikkelingen in de Urban muziekscene in Nederland.

Meer info 

Meest gelezen