Meet & Match Nederland-Duitsland

3 Oktober 2018

Het Fonds voor Cultuurparticipatie en Fonds Soziokultur organiseren in aanloop naar de subsidieregeling Nederland-Duitsland Jonge Kunst 2019 op 3, 4 & 5 oktober een Meet & Match in Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst stellen we culturele organisaties uit Nederland en Duitsland in de gelegenheid kennis uit te wisselen en projectplannen te ontwikkelen op het gebied van actieve cultuurparticipatie. Ook als je al eerder deelnam aan een Meet & Match of subsidie ontving, ben je welkom.

Uitbreiding doelgroepen
Eerder ging het om projecten voor door en met jongeren. Maar vanaf nu zijn de subsidiemogelijkheden naar gezamenlijke culturele projecten voor alle doelgroepen uitgebreid. Duitse en Nederlandse projecten kunnen vanaf 14 januari t/m 4 maart 2019 bij de Fondsen subsidie aanvragen.

Wat: Meet & Match Nederland-Duitsland (voertaal Engels)
Wie: Organisaties die willen samenwerken met Duitse partner. Ook eerdere deelnemers zijn welkom.
Wanneer: 3, 4 & 5 oktober 2018
                start 3 oktober: 16.00 uur
                einde 5 oktober: 13.30 uur
Waar: Rotterdam

Aanmelden
Als je geïnteresseerd bent in deelname aan de Meet & Match Jonge Kunst, vul dan het aanmeldformulier in. Dit kan tot 9 september 2018. Deelnemers worden geselecteerd op basis van motivatie. Er is plek voor 10 Nederlandse deelnemers. Deelname is gratis, reis- en verblijfkosten worden vergoed.

Meer informatie
Meer informatie over de subsidieregeling of de Meet & Match? Neem contact op met Lidian Fleers.

Meest gelezen