Meet & Match Jonge Kunst

16 November 2017

Fonds Soziokultur en Fonds voor Cultuurparticipatie organiseren in het kader van het uitwisselingsprogramma Jonge Kunst 2018 een Meet & Match op 16 & 17 november 2017 in Dortmund. Dé gelegenheid om met Duitse collega organisaties kennis te maken en een projectidee te ontwikkelen.

In 2013 startte Fonds Soziokultur en het Fonds voor Cultuurparticipatie het samenwerkingsprogramma Jonge Kunst. Met dit programma stimuleerden wij tot nu toe de samenwerking en uitwisseling tussen Nederlandse en Duitse culturele organisaties die bijzondere projecten realiseerden voor, door en met jongeren. Inmiddels zijn er 28 projecten gehonoreerd.

Uitbreiding doelgroepen
Vanaf dit jaar breiden wij de subsidiemogelijkheden uit naar gezamenlijke culturele projecten voor alle doelgroepen. Voorop blijft staan dat het moet gaan om vernieuwende voorbeeldstellende projecten voor, door en met de deelnemers zelf. Dus heb je altijd al met een Duitse partner samen willen werken en samen een project willen ontwikkelen, dan is dit je kans.

Aanmelden
Wil je een nieuw project starten en zie je mogelijkheden om dit samen met Duitsland te doen? Meld je dan aan voor de Meet & Match op november in Dortmund. Aan deelname van de tweedaagse bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Je kunt je tot 18 oktober aanmelden via deze link. Op basis van uw motivatie maken we een selectie van deelnemers.

Meest gelezen