Manifestatie Age Friendly Emmen

20 April 2018

Gekleurd Grijs Festival

In woonwijkcentrum Holdert in Emmen vindt op vrijdag 20 april het Gekleurd Grijs Festival plaats. Een festival waar het publiek kan genieten van muziek, dans en exposities en mee kan doen aan allerlei workshops zoals dans, yoga, zang, brandschilderen. Op het podium in het atrium staan diverse muzikale acts geprogrammeerd. Het festival is een leuke manier om te genieten van kunst en cultuur en mensen te leren kennen. Het Gekleurd Grijs Festival wordt georganiseerd door en voor senioren en hun familie en is gratis toegankelijk.

Jacques d'Ancona
Het Gekleurd Grijs Festival start om 13.30 uur met de danstheatervoorstelling AIR Erica. Senioren en jongeren uit Erica hebben de afgelopen weken gewerkt aan de realisering van deze voorstelling. De presentatie van het festival is in handen van Gekleurd Grijs ambassadeur Jacques d'Ancona.

BNG Bank Lang Leve Kunst Prijs
Het festival zal tevens bezocht worden door de jury, onder leiding van Hedy d'Ancona, van de BNG Bank Lang Leve Kunst Prijs. Deze prijs, een bedrag van 20.000 euro, zal aan de beste Age Friendly Cultural City beschikbaar worden gesteld. De 5 deelnmende steden aan het programma Age Friendly Cultural Cities die kans maken op de prijs zijn: Groningen, Emmen, Deventer, Doetinchem en Utrecht.

De feestelijke prijsuitreiking is op 8 oktober in Zwolle.

Wat: Gekleurd Grijs Festival
Wanneer: 20 april
Tijd: start 13.30 uur
Waar: Woonwijkcentrum Holdert, Emmen

Wil je meer informatie kijk op de festialpagina Gekleurd Grijs.

Meest gelezen