ICAF Rotterdam (29 maart-2 april)

2 April 2017

Internationaal Community Arts Festival (ICAF) 

Elke drie jaar ontstaat in Rotterdam een tijdelijke, creatieve wereld waar je unieke, in de gemeenschap gewortelde kunstprojecten ontdekt. Je ontmoet hier bevlogen kunstenaars die de afstand tussen werelden en mensen overbruggen. Vijf dagen lang meren theater, dans, muziek, film en beeldende kunst van alle continenten aan in de Rotterdamse haven. 

Het ICAF wordt georganiseerd door het Rotterdams Wijktheater i.s.m. Theater Zuidplein en Islemunda. Het Fonds ondersteunt dit festival in de subsidieregeling Talent en festivals.

Een van de projecten die het Fonds steunde is tijdens ICAF ook te zien en beleven: 'Hollandse Wijzen'. Een participatief fotografieproject voor en door ouderen met diverse achtergronden. Initiator en fotograaf Peter van Beek biedt ICAF deelnemers een praktische workshop aan waarin hij fotografieles geeft en de eerste resultaten van zijn werk laat zien. Zo ervaar je hoe het is om met iemand kennis te maken door fotografie en verhaal.

Datum
Woensdag 29 maart tot en met zondag 2 april 2017

Locatie
De hoofdlocaties van ICAF zijn Islemunda-podium van IJsselmonde en Theater Zuidplein.

Programma en inschrijven (last minute aanbieding)
Het complete programma en informatie over inschrijven vind je hier. Of maak gebruik van de last-minute aanbieding op donderdag 30 maart. Voor het studententarief van €60,- in plaats van het reguliere tarief van €175,- kun je een dag lang seminars, workshops en voorstellingen bijwonen, inclusief lunch en diner.
Thursday special ICAF.pdf

Meest gelezen