CmK-Conferentie: Van vroeg tot later

7 November 2018

Begin november is het weer tijd voor onze jaarlijkse conferentie van Cultuureducatie met Kwaliteit.

We zijn als CmK-programma ondertussen al een eind op weg in de tweede periode en kunnen al terugkijken op een mooie stevige basis. Belangrijker is natuurlijk om samen vooruit te kijken. Naar de kansen, mogelijkheden en wensen voor de toekomst. Daarom hebben we deze conferentie de titel ‘Van vroeg tot later’ gegeven.

Keynote: Anne Bamford
We hebben een programma samengesteld dat voor alle doelgroepen relevant, inspirerend en prikkelend is. Het volledige programma is te vinden op de conferentiesite. De keynote wordt gegeven door niemand minder dan Anne Bamford, een internationale grootheid op het gebied van cultuureducatie. Zij is momenteel directeur van The International Research Agency en The Education Commission. In 2008 noemde ze Nederland ‘potentially world leading' op het gebied van cultuureducatie en we zijn benieuwd hoe zij daar nu tegenaan kijkt!

Spel en programma
Speciaal voor deze conferentie hebben we een groots spel laten ontwikkelen, waarin we ’s middags met z’n allen aan de hand van een praktijkcasus dieper ingaan op de praktijk. Voor en na het spel zijn er twee rondes vol inspiratie, workshops en kringsessies. O.a. Emiel Heijnen, Curriculum.nu, het speciaal onderwijs, de connectie tussen binnenschools-buitenschools en een workshop Fouten Maken staan op het programma.

Het lijkt ons heel leuk als je erbij bent. Je kan je hier aanmelden. Tot 7 november!

Meest gelezen