Jij maakt het mee sluit op 14 december

Het online subsidieplatform Jij maakt het mee van het Fonds voor Cultuurparticipatie gaat sluiten. Sinds 2012 zijn meer dan 300 projecten het aangegaan om hun projectplan online te delen en feedback te ontvangen van publiek en Fondsmedewerkers. Het platform vormde daarmee een vernieuwende en dynamische speler in het subsidielandschap. Na zes jaar sluiten de wensen van de aanvragers en de vorm van het platform echter niet meer geheel op elkaar aan. Om de behoeften in het veld zo goed mogelijk te bedienen, start het Fonds met ingang van 2019 twee vervangende regelingen voor alle cultuurmakers van Nederland. Meer informatie hierover volgt in december.

Je kan nog aanvragen t/m 14 december
Na vrijdag 14 december is het niet meer mogelijk om nieuwe projecten aan te melden op Jij maakt het mee. De lopende projecten worden vanzelfsprekend gewoon behandeld en ook het overzicht met alle gehonoreerde projecten blijft te bezoeken.

Voor vragen kun je contact opnemen met het Fonds. Zodra we meer informatie kunnen geven over de nieuwe regelingen delen we dat hier en op www.jijmaakthetmee.nl.

Voorbeeld header 2