donderdag 21 November 2019
dit is het online magazine van het Fonds voor Cultuurparticipatie. wil je een aanvraag doen, kijk dan op onze website

Woestijnenlied

Aslan

Aslan Muziekcentrum presenteert Muziek Talent Express, zijn eigen methode voor muziekles op de basisschool door de muziekdocent. Het bestaat uit een doorgaande leerlijn muziek voor groep 1 tot en met 8 en een naschoolse muziekklas. Het boek Muziek Talent Express is met steun van de subsidieregeling Muziek in ieder kind van het Fonds voor Cultuurparticipatie tot stand gekomen. Aslan Muziekcentrum neemt ook deel aan het landelijke programma Cultuureducatie met kwaliteit.

 

Bekijk hier een preview van één van de 160 voorbeeldliedjes of download de PDF

Preview lesmateriaal

Boekpresentatie Muziek Talent Express op 26 september

Muziek Talent Express biedt een rijk praktijkboek voor de muziekdocent, een bijscholingsprogramma en ondersteunende lesattributen. Op 26 september wordt het eerste exemplaar van Muziek Talent Express overhandigd aan Minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. In Amsterdam realiseren tientallen Aslan-docenten met plezier en goed resultaat de doorlopende leerlijn Muziek Talent Express op 23 basisscholen. Aslan hoopt dat het boek ook buiten Amsterdam gaat bijdragen aan de versterking van muziekeducatie op de basisschool. Kijk hier voor meer informatie over de Muziek Talent Express.

Dit artikel heeft betrekking op de volgende regeling(en) van het Fonds voor Cultuurparticipatie website: Cultuureducatie met Kwaliteit 2013-2016

Dit artikel is een portret uit de reeks verhalen die we delen binnen het programma: Cultuur maakt iedereen