vrijdag 22 November 2019
dit is het online magazine van het Fonds voor Cultuurparticipatie. wil je een aanvraag doen, kijk dan op onze website

Kick-off meeting TANDEM

deelnemers TANDEM bijeenkomst februari 2015

Van 18 t/m 21 februari j.l. was de kick-off meeting van de tweede ronde TANDEM Community Arts & Participation. Dit jaar starten zeven koppels cultural managers aan dit intensieve en enerverende traject. TANDEM heeft als doel te bouwen aan langdurige samenwerking tussen Europese culturele organisaties. Tijdens TANDEM werken twee partners aan een gezamenlijk project; rondom dit project is er een trainingsprogramma dat bestaat uit drie bijeenkomsten met alle TANDEMS en twee ‘placements’ waarin je tien dagen te gast bent bij je TANDEM-partner. Tijd om te werken aan je project, elkaars organisaties te leren kennen en eventueel te netwerken.

De afgelopen dagen was de kick-off; vier dagen van plannen maken, stoeien met begrotingen, ontmoetingen in Oberhausen, inzicht in persoonlijke ontwikkeling, verandering en organisatievormen. Dat alles vond plaats in een zeer inspirerende locatie; KITEV; een culturele werkplek in de voormalige watertoren van het station van Oberhausen. Hieronder een beeldverslag.

Meer informatie over de verschillende TANDEM programma’s vind je hier. Voor meer informatie over KITEV zie www.kitev.de.

Dit artikel is een portret uit de reeks verhalen die we delen binnen het programma: Cultuur maakt iedereen