Djuwney, Jean Felipe ‘Junior’ Ansjeliena

Grote kans dat je de talentvolle muzikant Djuwney, Jean Felipe ‘Junior’ Ansjeliena, al eens hebt zien optreden in Rotterdam. Deze toetsenist speelt o.a. met Lady Shaynah, Omani, Neda Boin, Orpheus en tijdens Late Night Poetry. Djuwney zal onder begeleiding van Budy Mokoginta en Sean Wright van 1 maart 2016 tot 1 juli 2017 aan zijn zelfstandig makerschap werken. Als eindresultaat gelden een presentatie van een strange arrangement tijdens North Sea Round Town 2017 en diverse soundscapes die gedurende het proces via social media worden verspreid.

“Ik speel al vanaf mijn 7e in de kerk en dat doe ik nog steeds. De persoonlijke ervaring die ik met God heb heeft alleen maar positiviteit aan mijn leven gegeven. Door mijn christelijke opvoeding ben ik in aanraking gekomen met muziek. God heeft mij een gave gegeven en ik ga hem nu iets teruggeven.

Ik ga niet naar de kerk omdat het moet, maar omdat het een bewuste keuze is. We zijn op aarde om elkaar te begrijpen, net zoals we muziek willen begrijpen. Ik wil niemand overtuigen, maar geloof is mijn bron. Wat voor mij als muzikant belangrijk is, is de joy. Bless Y’all!”

Talentontwikkelingsorganisatie: Music Matters
Externe begeleiding: Budy Mokoginta en Sean Wright

 

Djuwney, Jean Felipe ‘Junior’ Ansjeliena
Meest gelezen