TANDEM projecten: Over deze subsidie

Het TANDEM “Community & Participation” uitwisselingsprogramma richt zich op culturele organisaties in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk die een lange termijnrelatie ontwikkelen met een partnerorganisatie in één van de andere landen. Het doel is internationale netwerkvorming met een duurzame uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van community arts, amateurkunst en cultuureducatie. 

 

Het TANDEM programma bevat een intensief jaarprogramma bestaande uit werkbezoeken bij de partnerinstelling, een gezamenlijk pilot project, peer-to-peer workshops, input van experts, studiebezoeken en netwerken. Het doel is het vormen van een groeiend internationaal netwerk met een duurzame uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van community arts, amateurkunst en cultuureducatie.

Aanmelden 

Het is helaas niet meer mogeljik om je aan te melden. 

Eerdere deelnemers 

Er zijn drie rondes geweest van het uitwisselingsprogramma. Op de website van TANDEM worden projecten uit de eerste ronde en de tweede ronde voorgesteld. 

Meer informatie 

Lees meer over de regeling op de website van TANDEM. Of neem contact op met  Femie Willems

 

Het TANDEM "Community & Participation" programma is een samenwerking van het Fonds voor Cultuurparticipatie met de European Cultural Foundation, MitOst en LKCA. 

TANDEM in Antwerpen, april 2014

Meer lezen
Meest gelezen