Talentontwikkeling en Manifestaties: Over deze subsidie

Na de eerste kennismaking met kunst en cultuur blijkt dat sommige kinderen en jongeren talent hebben en meer willen en kunnen doen met hun talent. Om de ontwikkeling van jong creatief talent te bevorderen voert het Fonds de meerjarige regeling Talentontwikkeling en Manifestaties (regeling versie staatscourant 111011.pdf) uit.

Zo biedt het Fonds ondersteuning aan presentatiemogelijkheden en wedstrijden, inclusief begeleidingstrajecten voor jongeren tot en met 24 jaar, waaronder een groot aantal instellingen op het gebied van de urban arts. De meerjarige regeling richt zich daarnaast op het bevorderen van excellentie in de amateurkunst door manifestaties met ruimte voor kennisuitwisseling mogelijk te maken in verschillende amateurkunstdisciplines.

Let op: Het is niet meer mogelijk om voor deze regeling subsidie aan te vragen.

Gehonoreerde projecten

Alle binnengekomen aanvragen zijn beoordeeld door een adviescommissie.
Lees hier het volledige advies van de commissie. Of bekijk de gehonoreerde instellingen op het gebied talentontwikkeling en manifestaties op onze digitale landkaart.

U kunt tevens het handboek verantwoording meerjarige activiteitensubsidies 2013-2016 FCP downloaden.

 

Eenmalige impuls Urban Arts

In aanvullling op de meerjarige regeling voor de periode 2015-2016 heeft het Fonds een eenmalig budget dat specifiek bedoeld is voor urban arts talent. Meer informatie

 

 

Meer lezen
Meest gelezen