Advies

Heeft u een projectplan maar nog behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op voordat u uw aanvraag indient. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.

Spreekuur
Wilt u uw projectplan bespreken met onze medewerkers? Maak dan een afspraak tijdens ons spreekuur. Aanmelden voor het spreekuur kan door het sturen van een e-mail aan Immaterieel Erfgoed. Bij uw aanmelding vragen wij u een projectplan van maximaal 2 A4 en enkele concrete vragen aan het Fonds mee te sturen.

De data voor het spreekuur voor de aanvraagronde met de deadline 15 september zijn:

  • Dinsdag 23 augustus tussen 10.00 - 14.00 uur
  • Vrijdag 2 september tussen 10.00 - 12.00 uur en 13.00 - 17.00 uur

Advies per e-mail
Heeft u een concreet projectplan dat u graag nog aan het Fonds voorlegt voordat u het indient? Dat kan het beste per e-mail aan één van onze adviseurs. Wij ontvangen graag een projectplan van maximaal 2 A4 en enkele concrete vragen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie. Wij kijken of uw project past bij de regeling, of het project kansrijk is en waar u nog op dient te letten.

Telefonisch advies
Heeft u een vraag of behoefte aan een kort advies? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers die betrokken is bij deze subsidieregeling.

Meest gelezen