Het beste van twee werelden: Over deze subsidie

Het is niet meer mogelijk om voor deze regeling aan te vragen. 

Samenwerking tussen professionals en amateurs
Met het programma Het beste van twee werelden wilde het Fonds voor Cultuurparticipatie een impuls geven aan de samenwerking tussen professionals en amateurs.

Kijk eens op het volgende filmpje om te zien wat deze samenwerking op kan leveren. 

Koken met amateurs 

Steracteur Wilbert Gieske, pianoheld Jan Vayne en theaterdier Eva Posthuma de Boer

 Klik op de foto om de film Koken met amateurs te bekijken.

Steracteur Wilbert Gieske, pianoheld Jan Vayne en theaterdier Eva Posthuma de Boer. Zet deze cultuurbonzen als absolute amateurs in de keuken met topchef Robert Kranenborg. Wat je dan krijgt, zie je in dit leuke filmpje

Bekijk ook:

Spelen met amateurs 

 Spelen met amateurs

 

 Dansen met amateurs

Dansen met amateurs

Doelen

Het Fonds streefde met het Beste van twee werelden programma verschillende doelen na, zoals de inhoudelijke ontwikkeling van de amateursector en het creëren van gelijkwaardiger, meer vanzelfsprekende en duurzame samenwerking tussen de professionele cultuursector en de amateurwereld. Daarnaast stelde het Fonds zich met dit programma ten doel de zichtbaarheid te verbeteren van de bijdrage die burgers leveren aan het culturele leven.

Om dit te bereiken ondersteunde het Fonds innovatieve voorbeeldprojecten waaruit een duurzame betrokkenheid van professionele cultuurinstellingen bij de amateursector spreekt. Binnen het programma was nadrukkelijk aandacht voor diversiteit.
 
 
Klik hier voor de volledige juridische regeling Het beste van twee werelden.
 
Lees hier de toelichting op de voorwaarden en beoordelingscriteria voor dit programma. Lees hier de subsidievoorwaarden van Het beste van twee werelden.
Meer lezen
Meest gelezen