Programma adviseurs gezocht

We zoeken per direct
2 programma adviseurs (32 – 36 uur p/w)


Wat doe je?
Je aandachtsgebied is het programma Cultuureducatie met Kwaliteit, specifiek gericht op het primair onderwijs en vmbo. Samen met je collega adviseurs beoordeel je de binnenkomende subsidieaanvragen uit het culturele veld en van schoolbesturen en werk je mee aan activiteiten op het gebied van communicatie en kennisdeling over subsidieregelingen. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het schrijven van adviezen, je onderhoudt contacten met het veld en je draagt bij aan het voorbereiden en organiseren van de vergaderingen van de adviescommissie.

Wie ben je?
Je hebt een initiatiefrijke en leergierige persoonlijkheid. Iemand die enthousiast met collega’s uitvoering geeft aan subsidieregelingen en graag contacten onderhoudt met het veld. Zoals met scholen, culturele en maatschappelijke instellingen, gemeenten en stichtingen.

Je hebt kennis van politieke, maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen. Verder beschik je over organisatorische en adviesvaardigheden en een zelfstandige werkhouding. Voor het beoordelen van de subsidieaanvragen beschik je over goede analytische vaardigheden en financieel inzicht. Het spreekt voor zich dat jouw mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal uitstekend is.

Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring opgedaan als (junior) adviseur c.q. beleidsmedewerker en ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière. Heb je affiniteit met cultuureducatie en het onderwijsveld? Dat is fijn, maar niet strikt noodzakelijk. Wij zijn namelijk op zoek naar diversiteit in de breedste zin van het woord.

Kortom:
Ben jij iemand die energie krijgt van het opstellen van adviesrapporten, collegiaal is, goed is in netwerken en in staat is om met gepaste afstand aanvragers te begeleiden en te ondersteunen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen
Je hebt een relevante opleiding op hbo- of wo-niveau. Minimaal 3-5 jaar ervaring met het schrijven van adviezen is een voorwaarde voor deze functie. Mogelijk ook ervaring of affiniteit met de cultuursector of cultuureducatie.

Aanbod
Het Fonds voor Cultuurparticipatie biedt je een plezierige werkomgeving met een open en collegiale werksfeer in een culturele omgeving met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze functie wordt gesalarieerd overeenkomstig schaal 10 van de schalen van het bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijkspersoneel 1984 (BBRA). Het betreft een tijdelijk dienstverband voor een jaar met vooruitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

 

Bekijk de vacature

Werving voor deze vacature loopt via Colourful People. 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hatice Türkmen, 06-46081232.
Solliciteren kan tot 25 september 2017 via www.colourfulpeople.nl

 

Voorbeeld header 2