Nieuws


Nieuws en persberichten

FCP
TANDEM regeling geopend voor aanvragen

Beschikt uw culturele organisatie over de interesse, capaciteit en ervaring om een jaar lang een intensieve internationale uitwisseling aan te gaan op het gebied van community arts, amateurkunst en cultuureducatie? Dan is het TANDEM "Community & Participation" programma wellicht geschikt voor u.

Het TANDEM “Community & Participation” uitwisselingsprogramma richt zich op culturele organisaties in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk die een lange termijnrelatie ontwikkelen met een partnerorganisatie in één van de andere landen. Het TANDEM programma bevat een intensief jaarprogramma bestaande uit werkbezoeken bij de partnerinstelling, een gezamenlijk pilot project, peer-to-peer workshops, input van experts, studiebezoeken en netwerken. Het doel is het vormen van een groeiend internationaal netwerk met een duurzame uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van community arts, amateurkunst en cultuureducatie.

 

TANDEM in Antwerpen, april 2014

U kunt tussen 18 augustus en 15 oktober 2014 een aanvraag indienen.Lees hier meer over de regeling en deelname. Of neem contact op met Femie Willems. 
 
Het TANDEM "Community & Participation" programma is een samenwerking van het Fonds voor Cultuurparticipatie met de European Cultural Foundation, MitOst en de Koning Boudewijn Stichting. Dit is de tweede ronde van het programma, de eerste ronde vond in 2013 plaats. Lees hier meer over de deelnemers uit de eerste ronde.

Laatst bijgewerkt op 18 augustus 2014.