Nieuws


Nieuws en persberichten

FCP
Kom op 3 okt naar de Karavaan in Maastricht

Het Fonds voor Cultuurparticipatie trekt de komende maanden met de Karavaan: Kunst voor het Leven het land in om o.l.v. Hedy d'Ancona met mensen te spreken die betrokken zijn bij het ontwikkelen van beleid en projecten op het terrein van ouderen en cultuur. 

Cultuurparticipatie heeft een belangrijk positief effect op de vitaliteit, de gezondheid en het welzijn van ouderen. Door de krachten te bundelen kunnen de sectoren cultuur, zorg en welzijn een positieve bijdrage leveren aan de participatie van ouderen in de samenleving. De Karavaan zal de volgende steden bezoeken (o.v.): Maastricht op vrijdag 3 oktober, Drachten op 27 november, Breda op 29 januari, Haarlemmermeer op 19 februari en Den Haag op 19 maart. 

Programma 3 oktober

Locatie: Trefcentrum Wittevrouwenveld Maastricht, Edisonstraat 4, 6224 GK Maastricht

12.00 uur   Lunch door Resto van Harte

13.00 uur  Optredens van o.a. 65 + Alive and Kicking show, ARCHIPELAGO en                                Care to dance

                 Afgewisseld met gesprekken tussenzorginstellingen, theatermakers                                  en ouderen die actief zijn bij culturele projecten                                                                  o.l.v. Hedy d'Ancona

16.00 uur  Bezoek aan besloten voorstelling (OLD)Fashion(ed) in het Museum aan het Vrijthof in het kader van de Nederlandse Dans Dagen.

Aanmelden voor de Karavaan: Kunst voor het Leven in Maastricht op 3 oktober.

Lees meer
 

Laatst bijgewerkt op 26 september 2014.