MeeMaakPodia onderwerp op Symposium Publiekswerk

Symposium Publiekswerk

Tijdens dit symposium worden de mogelijkheden van publiekswerk verkend. Met welke activiteiten verleid je ander en nieuw publiek voor je instelling? Hoe kun je publiek, makers en andere betrokkenen uit je omgeving nog steviger aan je instelling verbinden. Welk (overheids)beleid is daarbij ondersteunend?

Programma
Het ochtendprogramma bestaat uit lezingen van keynote speakers Hassan Mahamdallie (UK), The Creative Case for Diversity en Annick Schramme (BE), Universiteit Antwerpen. Dan volgt een panelgesprek tussen Jan Jaap Knol, Fonds voor Cultuurparticipatie, Leen Laconte (BE), Overleg Kunst Organisaties, Henk Scholten, Het Zuiderstrandtheater en Max Temmerman (BE) CC De Kern. Het Fonds presenteert deze dag ook zijn nieuwe subsidieregeling MeeMaakPodia. We gaan deze dag graag erover in gesprek.

Het middagprogramma staat onder de titel ‘How Do You Do?’ in het teken van het onderling uitwisselen van ervaringen en perspectieven.

Moderator: Lucas De Man

Wanneer: 26 april 2018
Tijd:
9.30-16.30 uur
Waar:
Corrosia Theater, Expo & Film in Almere
Prijs:
25 euro (incl. lunch)

Informatie en aanmelden
Meer informatie over het programma en aanmelden voor het Symposium Publiekswerk via Corrosia.

Het symposium Publiekswerk is een initiatief van Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, Universiteit Utrecht, Het Zuidelijk Toneel en Corrosia Theater, Expo & Film. Het Fonds voor Cultuurparticipatie en Cultuurfonds Almere maken het mede mogelijk.

 

Voorbeeld header 2