STRP Biennale (24 maart-2 april)

2 April 2017

STRP Biënnale 2017
Het programma van STRP Biënnale, van 24 maart tot 2 april in het Klokgebouw in Eindhoven, is rond. De zintuigen van mens en machine, Senses & Sensors, staan centraal op het grootste evenement voor creatieve technologie in Nederland.

Tien dagen lang trekken internationale tech-toppers, jong lokaal creatief talent en alles daartussen in naar de gigantische hallen van het Klokgebouw in Eindhoven, een oude Philips-fabriek. Nog meer dan voorheen focust STRP Biënnale op de presentatie van nieuw werk, vaak in opdracht van STRP gemaakt, altijd met de monumentale omgeving waarin het gepresenteerd wordt in het achterhoofd.

Het Fonds ondersteunt diverse projecten van STRP. Zo kom je hier het intergenerationele participatieproject Sensory Gym tegen, waarin vier teams van kunstenaars/designers, studenten van SintLucas, TU/e, Design Academy, Avans Hogeschool en AKV|St.Joost en gepensioneerde kenniswerkers een workout gefocust op zintuigen ontwierpen. Maar ook presenteert STRP zich op vrijdag 31 maart als Age Friendly Cultural City en hun aandeel in ouderen en cultuurpartiicipatie. Binnen het STRP SENIOR programma brengen ze kennis en kunde van jong en oud bij elkaar.

Datum
Vrijdag 24 maart tot en met zondag 2 april 2017

Locatie
Klokgebouw op Strijp-S te Eindhoven

Programma
Bekijk het volledige programma STRP Biënnale 2017 en kies de activiteiten uit die je mee moet maken. Wij bezoeken de STRP Biënnale zeker ook!

Meest gelezen