Iktoon-maand (1 juni-30 juni)

30 Juni 2017

Op 1 juni 2017 gaat de Iktoon-maand weer van start. In deze maand krijgen duizenden amateurkunstenaars de kans om zich te laten zien op podia in heel Nederland. Overal worden er voorstellingen, workshops, exposities, shows, kunstmarkten, openbare repetities en open dagen bij culturele instellingen georganiseerd. Van dichten, zingen in koren en beeldhouwen tot en met vloggen, rappen en stand-up comedy. Het Fonds ondersteunt iktoon en hoopt vele kunstenaars in actie te zien!

Toon jouw kunst
Iedereen die iets met kunst doet, kan zich aansluiten via www.iktoon.nl. Alles kan en mag. Van wedstrijd, uitvoering, workshop, concert of lezing tot en met tentoonstelling. Een speciale toonkit helpt je bij de promotie van een activiteit met beeldmateriaal, logo’s en persteksten. Doe je mee?

Iktoon is overal
Wil je weten wat waar te doen is? De agenda van Iktoon is gevuld met activiteiten, zoals de grote finale van Kunstbende in Utrecht; dé wedstrijd voor jong creatief talent. Er staan talloze veelbelovende optredens op het programma, zoals dat van de twintigkoppige BigBand ‘TripleB’ in Nieuw-Vennep en het Zomerorkest van het Goois Symfonie Orkest, waarin de hoorn een belangrijke rol speelt. Ook leuk: het Rubberlaarzenconcert bij Kinderboerderij de Boerenzwaluw in Hoofddorp, waarbij de kinderen rubberlaarzen dragen tijdens het zingen.

Meest gelezen