maandag 23 Juli 2018
dit is het online magazine van het Fonds voor Cultuurparticipatie. wil je een aanvraag doen, kijk dan op onze website

Terugblik CMK Conferentie: De Ervaring Rijker

Jongens van de Tekeningen

Samen op reis naar verankering

De conferentie van 15 juni markeerde de start van de komende vier jaar Cultuureducatie met Kwaliteit, waarin we met de opgedane ervaring in onze rugzak verder werken aan de stevige verankering van cultuureducatie in het primair onderwijs.

Samen met jullie hebben we als doel gesteld om cultuureducatie duurzaam te verankeren in het onderwijs. Deze start van de vervolgperiode CMK vormde een mooi moment om samen te kijken naar waar we staan, waar we heen willen en hoe we daar gaan komen. Hieronder staan de presentaties van de dag, de tekening van De Jongens van de Tekeningen, de verhalen van a Mile in my Shoes en wat foto's van de dag, zodat je nog even terug kan blikken op de conferentie.

Presentaties

Hieronder zijn de verschillende presentaties die gegeven zijn op 15 juni te vinden:

 

Het LKCA heeft de sessie over moderatie ondertussen al verwerkt. De opbrengsten daarvan zijn hier te terug te vinden. Het LKCA heeft ook een uitgebreide presentatie over Kennisdeling in de Praktijk vastgelegd, met Gerdie Klaassen en Jos van Ruyven. Deze is hier te vinden.

Jongens van de Tekeningen

De hele dag waren de Jongens van de Tekeningen aanwezig om de dag vast te leggen in één grote tekening. Deze is hier te downloaden in groot formaat en staat hieronder als afbeelding.

De Ervaring Rijker - Jongens van de Tekeningen

A Mile in My Shoes

Heb jij ook zo genoten van de verhalen die te beluisteren waren in het Meetingpoint, of heb je het juist gemist? Dan is dit je kans om ze (opnieuw) te beluisteren!

Dit artikel heeft betrekking op de volgende regeling(en) van het Fonds voor Cultuurparticipatie website: Cultuureducatie met Kwaliteit 2017-2020

Dit artikel is een portret uit de reeks verhalen die we delen binnen het programma: Cultuur maakt iedereen