Contactgegevens

Heb je een vraag over ons werk of over het indienen van een aanvraag?
Bel of mail ons gerust! 

info@cultuurparticipatie.nl
030 - 233 60 30

Het Fonds is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Bezoekadres
Fonds voor Cultuurparticipatie
Kromme Nieuwegracht 70
3512 HL Utrecht

Postadres
Fonds voor Cultuurparticipatie
Postbus 465
3500 AL Utrecht

Wob-verzoeken voor het Fonds kunnen alleen via de post worden ingediend.

Routebeschrijving

Met ov

Je reist naar Utrecht Centraal Station en loopt vervolgens ca 15 minuten.

Je verlaat Utrecht Centraal Station via de uitgang Achter Clarenburg (je doorkruist winkelcentrum Hoog Catharijne). Je slaat linksaf de Korte Elisabethstraat in en gaat rechtsaf de Lange Elisabethstraat in. Deze straat blijf je volgen als die overgaat in de Steenweg. Bij de Choorstraat sla je rechtsaf en vervolgens de eerste straat links in de richting van de Domtoren. Je gaat rechtsaf de Korte Nieuwstraat in en vervolgens linksaf de Trans op. Deze straat gaat over in de Kromme Nieuwegracht. Je vindt het Fonds aan je rechterhand op de hoek met de Jeruzalemstraat.

Met de bus vanaf Utrecht CS

Bus 3 (Burg. Fockema Andreaelaan), Bus 4 (Burg. Fockema Andreaelaan), Bus 8 (Overvecht Zuid), Bus 11 (De Uithof/WKZ), halte Janskerkhof of Stadsschouwburg; Bus 2 (Museumkwartier Ringlijn), halte Domplein. Kijk voor meer informatie op de website van het GVU.

Met de auto

De Kromme Nieuwegracht is eenrichtingsverkeer. Parkeren kan op het Janskerkhof, in de parkeergarage op de Kruisstraat of op de Springweg. Vanaf daar is het nog een klein stukje lopen. Kijk voor een uitgebreide routeplanner op routenet of Google Maps.

Let op!

Er wordt momenteel gewerkt aan de wal- en kluismuren op de Kromme Nieuwegracht. Dit betekent dat de gracht voor auto's niet bereikbaar is. Voetgangers en fietsers kunnen ons wel bereiken via de gracht. Houd je rekening met wat extra reistijd naar het Fonds? Excuses voor de overlast.

Virtuele tour

Wil je een virtuele toer door het pand van het Fonds? Bekijk de onderstaande beelden.